Hybridní solární UPS batterX pro komerční účely s řídícím a dohledovým systémem LiveX.

Hybridní solární UPS batterX pro komerční účely s řídícím a dohledovým systémem LiveX.Obsah článku

Po rezidenčním systému batterX home představujeme komerční systém batterX business. Jde o celou řadu solárních hybridních UPS ve výkonové škále od 10kVA do 650 kVA určený pro průmyslové a komerční instalace.

img6

VÝKON A EKOLOGIE

Výkonné a bezpečné řešení solárního hybridního systému s on-line ukládáním a distribucí energie. V kombinaci se solárními panely bude každá kWh vyrobená solární instalací plně využita k napájení připojené zátěže a přebytky k uložení do baterií. Nic z vaší produkce zelené energie nebude distribuováno do místní sítě. Systém je efektivní možností, jak snížit produkci energie pocházející z fosilních energetických zdrojů a snížit tím emise CO2.

DECENTRALIZOVANÁ SÍŤ

Každá instalace systému batterX® je krokem k zelenější budoucnosti. V kombinaci se solárním, větrným, vodním nebo jakýmkoli jiným zdrojem zelené energie dokážeme vyrobenou zelenou energii skladovat na dobu, kdy jí bude nedostatek. Systémy s vlastními úložišti energie jsou základem budoucích chytrých sítí Smart Grids.

BEZPEČNOST UPS/BATERIE

Technologie batterX® UPS nabízí nejlepší a nejvyšší možnou úroveň ochrany jako on-line UPS. V případě výpadku sítě mohou baterie nabídnout napájení v rozsahu hodin i dní.

NÁVRATNOST INVESTICE

V závislosti na různých parametrech (solární instalace, typ baterií, cena za kWh, výkon UPS, země instalace, energetický profil) nabízí batterX® návratnost investic mezi 2-10 lety.

img2

CENOVÁ POLITIKA

Výroba vlastní energie znamená vytvoření vysoké nezávislosti a to nejen proti výpadkům a nestabilitě sítí, ale i zvýšení nezávislosti na růstu cen. S batterX® budete schopni analyzovat ceny a vybrat nejlepší nabídku pro období, kdy musíme elektrickou energii nakupovat. BatterX business vám rovněž umožní efektivní pokrývání odběrových špiček energií z baterií a může tedy přinést úsporu v menším poplatku za rezervovaný výkon.

img3

DOKONALÝ PŘEHLED

S dohledovým systémem liveX budete mít vždy dokonalý přehled o nastavení a provozu systému. Vše je zpracováno přehledně a graficky. Data se načítají neustále s latencí <5sec.

img4

OVĚŘENO BUDOUCNOSTÍ

Díky technologii open source můžeme batterX® vždy aktualizovat, aby byl produkt lepší a efektivnější. BatterX® může komunikovat s jakýmkoli jiným dodavatelem, který nabízí řešení s otevřenými protokoly.

ELEKTRO MOBILITA

Více elektromobilů znamená větší spotřebu energie. Reálná elektrická síť není v tuto chvíli přizpůsobena této nové poptávce. BatterX® má jedinečnou výhodu v tom, že dokáže vyprodukovat obrovské množství energie z různorodých zdrojů a jejich kombinací (PV+ bateriemi + Grid + generátor). To vše lze spravovat přes open source ovladač LiveX® (přes jednoduché připojení k internetu).

img5

Sdílejte:

Odběr novinek

Získejte informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích..