Jak správně vybrat a objednávat designové zásuvky PCE.

Designové zásuvky od výrobce PC Electric jsou na trhu již poměrně dlouhou dobu. Tento krátký text by měl pomoci odstranit chybu, která se pravidelně objevuje při jejich objednávání. Chyba vzniká při použití dvojitého rámečku se zásuvkami určenými k instalaci pod omítku.

Při objednání zásuvky pod omítku obdržíte pod jedním objednacím číslem vždy kompletní sestavu: instalační krabice pod omítku + rámeček + zásuvka. Každá zásuvka má tedy svůj jednoduchý rámeček, se kterým se instaluje a tento rámeček je jinak tvarovaný než rámeček dvojitý. U zásuvky pod omítku nelze tedy jednoduše zaměnit v sestavě obsažený rámeček za dvojitý.

Jak tedy postupovat při požadavku na instalaci designových zásuvek do dvojitého rámečku? Jednoduše. Dvojitý rámeček je určen k použití se zásuvkou vestavnou. Správná sestava je tedy instalační krabice pod omítku + dvojitý rámeček + zásuvka vestavná . Nevýhodou tohoto řešení je, že nemá jedno nebo dvě objednací čísla, ale hned tři a naopak výhodou je, že není nutné vyhodit žádný přebytečný díl a nedochází k produkci zbytečného plastového odpadu..

Příklad: 2 x Instalační krabice 88300 + dvojitý rámeček 9022 + 2 x zásuvka 845-6v

pce2

tabulka

Sdílejte:

Odběr novinek

Získejte informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích..