Pizzato - novinky

Bezpečnostní RFID senzory série ST H

Sensory ze série ST H mohou být vybaveny permanentním magnetem zabudovaným v těle sensoru, který vytváří přídržnou sílu mezi sensorem a aktuátorem. To umožňuje, aby dveře nebo kryty zůstaly uzavřeny i v případech, kde se v prostředí vyskytují vibrace, turbulence vzduchu nebo případy zpětných odrazů dveří při prudkém zavření. Je možno vybírat ze tří velikostí magnetické p

  • obsahuje všechny vlastnosti již existujících senzorů ST G
  • možnost výběru intenzity přídržné magnetické síly aktuátoru
  • symetrické tělo senzoru pro snadnou montáž
  • stejná rozteč upevňovacích otvorů (78mm) jako u senzoru série SR B
  • elektrické krytí IP67 a IP69K dovoluje použití v těžkých podmínkách

Kontrolní jednotky série BN

Laserová gravírovací technologie umožňuje uživateli individuální volitelný popis ovládacích prvků na těle jednotky.

Na rozdíl od tradičních způsobů popisu pomocí štítků a držáků štítku je popis pomocí laserové technologie nesmazatelný a s dlouhou životností. Tento popis je více estetický a v souladu s trendem nových moderních kontrolních jednotek Pizzato.

Velká šíře možností popisů a piktogramů, které mohou být použity, umožňuje zareagovat na všechny požadavky zákazníků.

Nové výrobní a kancelářské prostory v Marostice

V roce 2019 firma Pizzato Elettrica otevřela nové výrobní a kancelářské prostory v městě Marostica na severu Itálie. Tento projekt je velkou investicí pro budoucnost firmy Pizzato a je základem pro neustálý růst. Nabízí nové prostory a možnosti, jak poskytovat zákazníkům firmy Pizzato stále se zlepšující a rychlejší služby. Nové sídlo firmy Pizzato má využitelnou plochu více než 25 tisíc metrů čtverečních a bylo koncipováno tak, aby vyhovovalo všem výrobním procesům v souladu s koncepty Průmyslu 4.0. Tento projekt představuje moderní, avantgardní, průmyslový výrobní systém.

Podrobněji o novinkách

Sdílejte:

Odběr novinek

Získejte informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích..