Reglo digitální pohon umožňující použití peristaltických, pístových i zubových hlav

Bylo zabudováno více než 100 let špičkové technologie kombinující celosvětově osvědčenou technologii Masterflex® a precizní inženýrství Ismatec.

Miniflex® Pump Head

1

Tato jednokanálová nebo dvoukanálová hlava má široký úhel přítlaku, který zabraňuje zpětnému toku čerpané kapaliny. Čidlo otevřené hlavy slouží jako bezpečnostní prvek a zastaví motor v případě jejího otevření.

Kazetové hlavy

2

Tyto kazetové hlavy nabízejí prostor pro dva nebo čtyři kazety pro vícekanálové čerpání. Každá kazeta pracuje s hadičkami se 3mi zarážkami pro snadné zakládání hadičky do kazety. Vícerolnové rotory (6, 8 nebo 12 rolen) mají nízké tření a tím prodlužují životnost hadičky a snižují pulzace.

Pístové hlavy

3

Hlavy pístových čerpadel bez ventilu, mají malý zdvihový objem poskytující vynikající přesnost. Jediná pohyblivá část znamená menší údržbu, minimální ucpávání a menší pohyb v průběhu času – nabízí miliony čerpacích cyklů i opakovatelnost čerpání. Hlavy jsou plně nastavitelné od nuly do maxima.

Zubové čerpadlo

4

Kompatibilní s hlavy čerpadel Micropump® A-mount a B-mount (suction shoe design and cavity style) zubová čerpadla nabízejí průtok od 1,7 do 4680 ml/min. S možností nepřetržitého provozu, režimu dávkování za čas a především díky flexibilnímu ovládání pomocí intuitivního menu 5“ dotykové obrazovce TFT/RGB, rozhraní MasterflexLive® nebo pomocí vzdáleného ovládání analogovými signály.

Intuitivní 5“ kapacitní TFT/RGB dotykový display s širokým úhlem viditelnosti a čistým zobrazením – nastavení parametrů jednoduchým dotykem.

Univerzální nabitý pokročilými technologiemi pohon Reglo může dávkovat či rozplňovat v objemech od 0,0001 až do 365 ml/min.

Připojení ovládání pomocí MasterflexLive, přes WiFi nebo zapojení přímo do samostatného PC.

Bezpečnost bezpečné nahrání a sdílení dat s dalšími uživateli. Data mají časový kód, jsou šifrována, ukládána a zálohována 24/7.

V souladu prémiové MasterflexLive přihlášení Vám nabízí 21 CFR část 11 a soulad s přílohou 11 EU.

Kompletní Reglo je dodáváno jako kompletní jednokanálové či dvoukanálové čerpadlo s hlavou Miniflex nebo jako vícekanálové s kazetovou hlavou.

Kompaktní stolní čerpadlo optimalizující snadné použití, přesnost a spolehlivost.

Možnost nastavení pro zpětné nasátí kapky a nastavení náběhové/doběhové rampy ve Volume dispense módu – zajišťuje přesnost & minimalizuje ztráty.

Kazetová hlava pro hadičky s 3mi zarážkami pro snadné vkládání hadičky & bezpečné zajištění.

Hadičky s 3mi zarážkami jsou k dispozici v různých velikostech a materiálových provedení, které zajistí potřeby Vaší aplikace (prodávány samostatně).


Zobrazit katalog

Sdílejte:

Odběr novinek

Získejte informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích..