Roller – kroužkové sběrače pro běžné i speciální aplikace

Kroužkové sběrače Roller se nejvíce využívají při potřebě redukce vnějších resp. zástavbových rozměrů. Hliníková základna a kryt zajišťují mechanickou odolnost a vysoký stupeň krytí IP65. Uhlíkové nebo stříbřené uhlíkové kartáče jsou vhodné pro ovládací obvody a jejich počet je v rozmezí od 6 do 24 kroužků s proudovým zatížením 10 A. Na přání lze integrovat jeden nebo více převodníků pro média nebo snímače úhlu.

1

Inovativní kroužkové sběrače Roller Plus kombinují technické vlastnosti modelů Roller a Kombi-Roller.. Maximální počet je 36 kroužků a proudové zatížení až 10 A. Vhodné použití sběračů je např. při aplikacích v balících linkách, kde je požadován přívod vzduchu, pro což je tento typ již připraven. Shodné rozměry jako běžný typ sběrače a redukce hmotnosti při zachování provozních vlastností. Dodávka včetně kabelu a zapojených kartáčů pro urychlení doby montáže a snížení nákladů.

2

Kroužkové sběrače Kombi-Roller spojují možnosti přenosu elektrických povelů a různých typů médií. Uhlíkové nebo stříbřené uhlíkové kartáče jsou vhodné pro ovládací obvody a jejich počet je v rozmezí od 6 do 24 kroužků s proudovým zatížením 10 A. Sběrač disponuje 2 nebo 4 převodníky s připojením ¼“ pro přenos stlačeného vzduchu nebo oleje s provozním tlakem 10 resp. 200 barů.

3

Další technické informace, rozměry a objednávkové kódy základního provedení sběrače Roller naleznete na tomto odkazu

Sdílejte:

Odběr novinek

Získejte informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích..