Rozváděčové kanály IBOCO

Nejrozsáhlejší řada kanálů a komponentů pro vedení kabeláže

  • Systémy vedení IBOCO se vyznačují výbornou funkčností, snadnou montáží a jsou ideální pro jakýkoli typ silového nebo řídícího rozváděče a to i v nejnáročnějších provozních podmínkách.
  • Spolehlivost a trvanlivost těchto produktů je garantována velmi přísným výběrem surovin používaných pří výrobě a přísnými kontrolami zpracovaní.
  • Úplný sortiment, obsahující nejmodernější technická řešení, zahrnuje přes 132 typů kanálů lišící se různými otvory v boční stěně, velikostí, barvou a dále pak paletu komponentů a příslušenství včetně svazovacích spirál.
  • Rozváděčové kanály dodáváme v kartounovém balení v dvoumetrových délkách včetně víka v rozměrech šířky od 15 – 150mm a v rozměrech výšky od 18 – 125mm.

Patentově chráněný zámek pro rychlou montáž komponentů


i1

Zámky ve dně kanálu nabízejí rychlou montáž příslušenství jakými jsou příchytky CL a ZP2 nebo přepážka SEP-E, která se upevňuje pomocí ZP1. Dále umožnují upevnění kanálu přímo na DIN-lištu

i2

i3

Více informací

Sdílejte:

Odběr novinek

Získejte informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích..