Senzory Simple Vision

Jednoduchá obsluha a vysoký výkon srovnatelný s kamerovým systémem: to jsou nové produkty řady IVS 108 a IVS 1048i / DCR 1048i

Jednoduché použití, které se neliší od práce s optickými senzory, a současně vysoký výkon srovnatelný s kamerovým systémem – tyto vlastnosti charakterizují jedinečný koncept Simple Vision od společnosti Leuze. Nový sortiment produktů Simple Vision nabízí rychlou a snadnou integraci do systémů zpracování obrazu využívaných v průmyslové automatizaci. Nabízíme řešení pro všechny typy aplikací, ať už se jedná o detekci přítomnosti nebo nepřítomnosti, detekci nebo kontrolu částí, měření či počítání. Veškeré funkce pro vytvoření snímku, zpracování a komunikaci jsou integrované v jediném senzoru pro zpracování obrazu. Výsledkem je multifunkční, modulární a extrémně spolehlivé řešení s jednoduchou implementací. Výkonné softwarové nástroje mohou v procesním toku pracovat samostatně nebo ve spolupráci s dalšími bez nutnosti externího řízení. Produkty Simple Vision vnesou do vašich aplikací jednoduchost.

Naše motto: jednoduchost nadevše

Aplikace

Senzory Simple Vision se hodí pro velkou řadu procesů v oblasti kontroly a zajišťování kvality, jako je rozlišování částí, kontrola tvarů, analýza obrysů, detekce vzorů, třídění, počítání, měření a čtení kódů. Senzory mohou provádět jednu funkci, případně i kombinaci různých funkcí.

Výkon

Ve srovnání se standardními optickými senzory nabízí senzory Simple Vision výraznou přidanou hodnotu. Současně jsou ale mnohem jednodušší než systémy pro zpracování obrazu a nevyžadují od obsluhy odborné technické znalosti. Tyto senzory jsou malé, chytré a vybavené vším, co je pro dané úlohy potřeba.

Využitelnost

Rychlá a snadná konfigurace a nastavení parametrů: softwarové nástroje senzorů Simple Vision vyžadují nastavení jen několika parametrů, které zvládne i běžný technik. Prostřednictvím různých rozhraní lze vytvářet kompletní řešení a integrovat je do řídicího prostředí. Náš sortiment: vyberte si to nejvhodnější zařízení pro vaši aplikaci


IVS 108

Model IVS 108 se hodí k detekci přítomnosti nebo nepřítomnosti objektů, jako jsou uzávěry, etikety nebo natištěné informace na lahvích a nádobkách všech typů, které prochází plnicími systémy. Kromě toho kontroluje také správné otočení a vyrovnání objektů bez ohledu na jejich tvar, materiál, barvu či rozměry.

Funkce:
  • Detekce přítomnosti

DCR 1048i

Výkonný algoritmus pro čtení kódů, kterým jsou vybaveny senzory DCR 1048i, zajišťuje extrémně vysokou rychlost čtení. Alternativou je také vylepšený algoritmus speciálně přizpůsobený pro kódy DPM.

Funkce:
  • Čtení 1D kódů / 2D kódů
  • Čtení kódů DPM

IVS 1048i

Všestranné senzory IVS 1048i lze použít k detekci, kontrole i identifikaci. V nabídce je několik modelů s nižším nebo vyšším rozlišením.

Funkce:
  • Detekce přítomnosti
  • Měření a počítání
  • Čtení 1D kódů / 2D kódů
  • Čtení kódů DPM


Sdílejte:

Odběr novinek

Získejte informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích..