Ventilátory Plastim

Kuličkové ložisko, stupeň krytí IP54, provozní teplota -10 až 70 °C, klasifikace hořlavosti UL94V0.

Kabelové kanály řady DESIGN

Elegantní, moderní a atraktivní řada kabelových kanálů, která se hodí do jemného architektonického prostředí. Kanály s nejvyšší bělostí pro maximální integraci s barvami na stěny, omítkami a povrchovými úpravami v domácnostech, obchodech, kancelářích a všech ostatních budovách.

Centrální systém nabíjení elektromobilů založený na UniStream: Podpora OCPP v UniStream

Rádi bychom Vás informovali o nové funkcionalitě, která je podporována některými PLC z řady UniStream od Unitronics. Umožňuje správu nabíječek elektrických automobilů od různých výrobců.

Kabelová průchodka pro předmontované kabely určená pro potravinářský průmysl

Nekorodující kabelový průchodkový systém pro průchod předmontovaných kabelů ve velmi stabilním a robustním provedení z nerezové oceli a materiálu vyhovujícího FDA pro potravinářský průmysl.

SBC klip pro drátěná pletiva

K upevnění vedení k drátěnému pletivu v betonových stropech.

VAW-pyramidové gumové pásy

Při vedení vodících řetězů v úložné vaně vznikají hluk a vibrace, které jsou způsobeny vzájemným působením obou tvrdých materiálů (modifikovaný polyamid a hliník). Tomuto lze zabránit nalepením tlumícího gumového pásu, který výše uvedené problémy eliminuje.

Stránka 5 z 24

Odběr novinek

Získejte informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích..