Výkonný a kompaktní kontrolér pro řízení pohonů mcDSA-F35 HC od společnosti miControl

V rodině F3x představuje společnost miControl řídicí jednotku mcDSA-F35 HC pro řízení pohonů, jednu z produktových inovací v prémiové třídě miControl.

Kompaktní 4-kvadrantový regulátor pohonu o rozměrech 87 x 74 x 29 mm a hmotnosti 155 g se používá pro řízení bezkartáčových (EC) a lineárních motorů do 120 A.

Kromě bezpečnostní funkce STO (Safe-Torque-Off) má ovladač pohonu dostupné také další bezpečnostní funkce založené na pohonu, jako je úroveň integrity bezpečnosti (SIL) až do SIL 3 a úroveň výkonu (PL) až do PL e. Díky integrované jednotce MPU (Motion Process Unit) je ovladač volně programovatelný.

mcDSA-F35 HC má šestihranný spínač pro nastavení módu zařízení, zobrazení stavu zařízení pomocí 3 LED (Power, Status, Error) a také sledování přepětí, podpětí a přehřátí.

Kromě toho je již k dispozici rozhraní CAN (protokol DS301, profil zařízení DS402) a rozhraní jako SSI a také připojení pro teplotní senzor PT1000.

Další výhodou je, že mcDSA-F35 HC má certifikaci UL a splňuje tak požadavky pro americký trh.

Ze sortimentu společnosti Schmachtl je tento kontrolér možné využít pro řízení bezkartáčových motorů od společnosti Bühler.

BUHLER

Datový list ke stažení ZDE

Sdílejte:

Odběr novinek

Získejte informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích..