Systém UniCloud jako revoluční řešení pro řízení a správu strojů CAMS

Poloha, telemetrie, vzdálený přístup, možnost identifikace aktuálního vlastníka nebo operátora stroje a následné shromažďování, analyzování a třídění dat podle daného vlastníka/operátora.

Senzory Simple Vision

Jednoduchá obsluha a vysoký výkon srovnatelný s kamerovým systémem: to jsou nové produkty řady IVS 108 a IVS 1048i / DCR 1048i.

Připojovací modul P-Connect pro bezpečnostní prvky

Připojovací modul P-Connect je systém, který umožňuje připojení až 6 bezpečnostních zařízení k datové síti. Bezpečnostní informace se vyměňují prostřednictvím sítě PROFINET/PROFIsafe.

Systémy kabelových průchodek a uchycení kabelů

Nekorodující kabelový průchodkový systém pro průchod předmontovaných kabelů ve velmi stabilním a robustním provedení z nerezové oceli a materiálu vyhovujícímu FDA pro potravinářský průmysl.

Vimar zvítězil v soutěži Archiproducts Awards s modelem Linea

Série Vimar Linea získala cenu v mezinárodní soutěži Archiproducts Design Awards, která každoročně oceňuje vynikající design.

Bezpečnostní vidlice série TAURUS2

TAURUS je název programu společnosti PCE zaměřeného na odolné celogumové vidlice v několika barevných variantách, které jsou určené pro použití ve ztížených podmínkách.

Stránka 2 z 24

Odběr novinek

Získejte informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích..